Om klinikken

Care & Beauty åbnede dørene i 2009, en drøm som gik i opfyldelse og jeg har siden glædet mig over hver eneste dag, at kunne byde mine kunder velkommen til behandlinger i klinikkens afslappende atmosfære og rolige energi.

Klinikken har 1 lyst indbydende behandlerrum, hvor jeg vil tage imod dig med smil og hjertevarme, mit fokus er på din velvære når du besøger klinikken, og det vigtigste for mig er, at din oplevelse er positiv og at du føler dig forkælet, uanset om det er til en kort eller lang behandling, når du forlader klinikken er mit ønske, at du smiler lige så stort som det smil du blev budt velkommen af. Du vil modtage alle dine behandlinger af uddannet, proffesionelle og rolige hænder.

Care & Beauty er mit hjertebarn og det afspejles.


Klinikken giver studierabat -10%.

Jeg har låst dør når jeg er inde og behandle, og det er for at være 100 % tilstede og sikre uforstyrende omgivelser for dig som kunde. Der er vente område indenfor og i sommer måneder også udenfor. Hvis du ønsker at købe gavekort, må du meget gerne sende mig en sms eller ringe i forvejen, så jeg kan gøre det klar til dig.

Behandlinger

Herudover tilbyder jeg også følgende: Madonna, Skinpen, Shellac, Frugtsyre, Eyelash extension, Hårfjerning med voks, Vipper og bryn behandlindlinger, Pedicure, Manicure, Bodywrap, Infrarødt tæppe, Ultralyd, Lysterapi, Wellness behandlinger, Teenage behandling.

Mineralogie

Mineralogie er mineral make up lavet af naturlige mineraler af højeste kvalitet.
Det føles lækkert og let på huden, mineralerne reflekterer lyset og giver huden en naturlig og flot glød.
Kan anvendes af alle hudtyper fordi produkterne er fyldt med vitaminer, mineraler og næringsstoffer der virker helende og plejende på huden.
Bestil tid til at få lagt en makeup eller blot en snak om hvilke produkter som passer til dig.

Lash Lift

Permanent buk på egne naturvipper som holder 5-6 uger. Velegnet behandling til både korte og lange vipper og er behagelig at modtage.

Diamant hudslib

Det yderste tørre hudlag fjernes med et slibe hoved som har indbygget vakuum. En behandling som er ideel mod rygerhud, solskadet hud, hudpigmenteringer, akne ar, store porer mm.

Det siger kunderne?

Susanne

Det er et super sted. Dejlig og venlig behandling. Dejlige og rene omgivelser, absolut super personale, går derfra med smil på læberne

Gitte

Mit absolut yndlingssted at komme og blive forkælet og jeg kan kun give Care & Beauty, mine varmeste anbefalinger. Janni - som jeg trofast kommer hos, er altid imødekommende, smilende og kompetent. Kan varmt anbefale denne klinik

Dorthe

Et mere end 10-årigt langt kundeforhold taler for sig selv. Jeg er ALTID gået fra en behandling, hvor jeg har følt mig i centrum som kunde og et fantastisk velvære - Jannis produkter er kvalitetsrige og afstemte, ligesom hendes behandlinger. Den fineste klinik, hvor der er fokus på ro. De bedste anbefalinger fra Dorthe

Områder

Jeg glæder mig til at kunne byde dig velkommen i klinikken.

Indgang

Velkommen til Care & Beauty

Negleplads

Læs mere

Venteområde inde

Produkter til ALLE hudtyper krop/ansigt

Klinik værelse med flot udsigt

Trappe op til 1. etage

- hvor klinikkens behandlerrum er.

Om klinikken

Læs mere omkring klinikken herunder