Om mig privat

Som person ligger jeg utroligt stor vægt på at være omsorgsfuld og nærværende overfor de mennesker jeg har omkring mig, både i mit arbejdsliv og privat. Derfor lå valget om at blive kosmetiker og åbne min egen klinik, også lige til højrebenet.
Jeg engagere mig fuldt ud i de ting jeg sætter gang i, og efter min mands mening, sker det måske lidt for ofte at jeg tager arbejdet med hjem og afprøver nye behandlinger på ham, inden de bliver en del af udvalget i klinikken. :)

Jeg er vokset op på en gård, hvor familiens store passion altid har været travheste, og stadig er det. Derfor var det helt naturligt at min kærlighed faldt på en traver, som jeg elsker at bruge meget af min fritid sammen med.

Når vi derhjemme så skal koble helt af for en stund, finder vi enorm stor glæde og afslapning i at gå nogen lange ture i skoven med vores hunde, hygge og når muligheden er
der, er det skønt at kunne samle inspiration til nye behandlinger ved at forkæle mig selv på samme måde som jeg forkæler mine kunder.

Om mig professionelt

- Uddannet kosmetiker fra CPH West i 2007.

- CND Hand and foot beauty course diplom i 2007.

- Certificeret ansigstzoneterapeut siden 2008.

- Natural lift facial massage diplom i 2008.

- Uddannet vippeteknikker fra Lash bar i 2012.

- Uddannet og autoriseret Skinpen behandler siden 2014.

- Certificeret tandbleger med Smileffect siden 2014.

- CND certificeret shellac behandler siden 2015.

- Jolash certificate i 2015.

- Green Peel certificate i 2019.

- Plexi Gel certificate i 2022.

- Lash Lift certificate fra Elleebana 2023.- Selvstændig med egen klinik i Nykøbing F, siden 2009